Societatea Națională de Radiocomunicații a trecut sub controlul familiei Pandele-Firea

Publicat: 21 mart. 2023, 13:00, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Societatea Națională de Radiocomunicații a trecut sub controlul familiei Pandele-Firea

Ca urmare a trocului politic, ministrul liberal al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a trecut sub controlul familiei Pandele-Firea una dintre societățile strategice ale țării noastre. Iată cum finul Hazem Kansou, abonat la sinecurile publice ale nașilor Pandele-Firea, a ajuns să conducă Societatea Naţională de Radicomunicaţii S.A-RADIOCOM.

De vreo două luni de zile, Societatea Naţională de Radicomunicaţii S.A-RADIOCOM îl are ca director general pe Alexandru-Hazem Kansou, licențiat în economia turismului.

 Numai că acesta a ajuns pe această funcție ca urmare faptului că este finul familiei Florin Pandele-Gabriela Firea. De fapt, ascensiunea din ultimii ani a lui Alexandru-Hazem Kansou este strâns legată de familia Pandele-Firea. După ce Gabriela Firea a ajuns ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Hezem Kansou a fost impus președinte al Consiliului de Administrație de la Biroul de Turism pentru Tineret SA, iar soția sa-Ioana Cristina Stan, a ajuns secretarul general al acestui minister.

 Pe vremea când Gabriela Firea era primarul general al Capitalei, finul acesteia a fost, timp de vreo șase luni, și director general al Societății de Transport București.

După aceea, finul Hazem Kansou a fost recuperat de nașul Pandele și impus director general la două societăți ale orașului Voluntari-Publivol SA și Societatea de Transport Voluntari SA. Astfel, la ora actuală SNR SA este condusă de finul familiei Pandele-Firea, iar Consiliul de Administrație de către Ciprian Paraschiv, consilierul lui Sebastian Burduja.