Societatea Națională de Radiocomunicații a trecut sub controlul familiei Pandele-Firea

Ca urmare a trocului politic, ministrul liberal al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a trecut sub controlul familiei Pandele-Firea una dintre societățile strategice ale țării noastre. Iată cum finul Hazem Kansou, abonat la sinecurile publice ale nașilor Pandele-Firea, a ajuns să conducă Societatea Naţională de Radicomunicaţii S.A-RADIOCOM.

De vreo două luni de zile, Societatea Naţională de Radicomunicaţii S.A-RADIOCOM îl are ca director general pe Alexandru-Hazem Kansou, licențiat în economia turismului.

 Numai că acesta a ajuns pe această funcție ca urmare faptului că este finul familiei Florin Pandele-Gabriela Firea. De fapt, ascensiunea din ultimii ani a lui Alexandru-Hazem Kansou este strâns legată de familia Pandele-Firea. După ce Gabriela Firea a ajuns ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Hezem Kansou a fost impus președinte al Consiliului de Administrație de la Biroul de Turism pentru Tineret SA, iar soția sa-Ioana Cristina Stan, a ajuns secretarul general al acestui minister.

 Pe vremea când Gabriela Firea era primarul general al Capitalei, finul acesteia a fost, timp de vreo șase luni, și director general al Societății de Transport București.

După aceea, finul Hazem Kansou a fost recuperat de nașul Pandele și impus director general la două societăți ale orașului Voluntari-Publivol SA și Societatea de Transport Voluntari SA. Astfel, la ora actuală SNR SA este condusă de finul familiei Pandele-Firea, iar Consiliul de Administrație de către Ciprian Paraschiv, consilierul lui Sebastian Burduja.

1 COMENTARIU

  1. pnl, o hazna putzinda !!! E clara treaba, nu exista sanse de lecuire, cancerele astea de politicieni ne mananca viitorul !!! Oricum, stiu multe persoane, in frunte cu mine, care nu o sa mai votam pnl, o sa votam usr.
    Parte proasta ca multi altii vor vota aur. Dar, pana la urma, hai sa vedem, aur nu are cum sa fie mai jegos decat pnl. Ct despre psd, nici nu se pune problema !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...