SofistiCAT: un paradis pentru iubitorii de pisici și nu numai!

Publicat: 10 mai 2024, 18:37, de Radu Caranfil, în LIFESTYLE , ? cititori
SofistiCAT: un paradis pentru iubitorii de pisici și nu numai!

În acest weekend, Bucureștiul devine centrul atenției pentru iubitorii de pisici din întreaga țară, cu deschiderea Salonului Felin Internațional SofistiCAT. La Sala Palatului se va desfășura un eveniment purrrfect pentru toți cei care apreciază frumusețea și grația acestor feline fermecătoare.

Vedeta evenimentului este nimeni alta decât Nordri, un motan alb din rasa Norvegian de Pădure, câștigătorul cupei europene feline 2024. Așadar, ce poate fi mai incitant decât să-l admiri pe regele felin al Europei în toată gloria sa la Salonul Felin SofistiCAT?

În cele două zile de festival, între orele 10.00 și 17.00, Sala Palatului va fi gazda a aproximativ 200 de exemplare ale unora dintre cele mai frumoase rase de pisici din lume. De la eleganta Abysiniană la nobila Maine Coon și de la misterioasa Sphinx la adorabila Persană, vei avea ocazia să te minunezi de diversitatea și frumusețea lumii feline.

Nu doar pisicile de rasă vor fi în centrul atenției, ci și adorabilele pisici de casă, care vor concura într-o categorie special creată pentru ele. Deci, dacă ai un pufos simpatic acasă, poate chiar el este următorul star al salonului!

Dar SofistiCAT este mai mult decât un simplu concurs de frumusețe felină. Este un loc al speranței pentru pisoii fără adăpost, care așteaptă cu sufletul la gură să-și găsească o familie iubitoare. Astfel, zona de adopții este un loc esențial la eveniment, oferind o șansă tuturor pisicilor de a-și găsi un cămin cald și plin de afecțiune.

Organizat de Asociația Felină SofistiCAT și de Federația Națională Felinologică din România (FNFR), sub egida FIFe (Federația Internațională Feline), evenimentul promite să fie plin de bucurie, emoție și multe momente adorabile.

Așadar, iubești pisicile sau pur și simplu vrei să petreci un weekend minunat în compania unor animale grațioase și pline de farmec? Atunci nu rata Salonul Felin Internațional SofistiCAT, unde te așteaptă o experiență fascinantă și oportunitatea de a cunoaște unele dintre cele mai remarcabile feline din lume!

Cost bilete de intrare?

 

Biletele de intrare la Salonul Felin Internațional SofistiCAT sunt accesibile pentru toată lumea:

  • Copiii beneficiază de intrare gratuită, oferindu-le ocazia să descopere lumea fascinantă a pisicilor fără nicio taxă.
  • Biletul pentru pensionari și elevi costă doar 10 lei, facilitând accesul acestora la eveniment.
  • Pentru adulți, prețul unui bilet este de 14 lei, oferind o experiență accesibilă și plăcută pentru toți pasionații de pisici.

Astfel, fiecare vizitator poate bucura de o zi minunată la Salonul Felin SofistiCAT, fără să își încarce prea mult bugetul.