Soluțiile lui Cîțu pentru creșterea salarială generală: „317 lei în plus pentru românii cu salariul mediu”

Reducerea CAS de la 25% la 20% și reducerea contribuțiilor ar genera un plus de cel puțin trei sute de lei pentru fiecare angajat care primește salariul mediu pe economie, susține Florin Cîțu, președintele PNL, fost ministru al Finanțelor.

Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor – mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA – temperează inflaţia”, scrie Cîţu într-o postare pe Instagram.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile. „Reducerea CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...