Soția lui Rudel Obreja îi dă în judecată pe cei vinovați

Sunt momente pline de revoltă și durere în fața Inspecției Judiciare! Soția lui Rudel Obreja este pregătită să îi dea în judecată pe cei vinovați de moartea fostului președinte al Federației de box. Femeia acuză judecătorii și sistemul din penitenciare că au lăsat un om să moară cu zile între pereții unei celule.

Alături de ea este Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii România Suverană, care a afirmat că speră să se facă dreptate, atât pentru memoria marelui sportiv, cât și pentru alți oameni ce ar putea îndura același calvar.

„Pentru unii legea este lege, pentru alții este condamnare la moarte, iar acest lucru nu poate fi tolerat. Voi cere Inspecției Judiciare să cerceteze judecătorii care nu au respectat Constituția, să văd că acești judecători care sunt bine plătiți sunt trași la răspundere și acest lucru nu se va mai întâmpla într-o societatea care, vreau să cred, se consideră civilizată.

Citește continuarea pe realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...