Spațiile comerciale de la metrou – paragină, ilegalitate și nepăsare

Persoane fără adăpost și cerșetori își fac veacul printre spațiile comerciale de la metroul bucureștean, lăsate în paragină după ce au fost închise de Cătălin Drulă. Mai sunt însă și magazine deschise.

A trecut aproximativ un an și jumătate de când ultimul ministru USR al Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, a închis spațiile comerciale de la metrou.

Foto: Laurențiu Mușoiu

Chiar și acum, cele mai multe spații sunt în paragină, neiginenizate și parțial distruse, deteriorând semnificativ imaginea metroului și, implicit, a Capitalei.

Spațiile comerciale, adăpost pentru persoanele fără casă

Printre spațiile comerciale abandonate, de care compania Metrorex nu se ocupă, își fac veacul persoane fără adăpost, după cum arată imaginile surprinse de reporterii cotidianului național “România liberă”.

Citește mai departe pe România Liberă. 

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Parlamentul European  adoptă reforma pieței energiei electrice din UE

Principalele obiective urmărite prin această reformă sunt ca piața energiei electrice din UE să fie mai accesibilă și mai stabilă. Pentru a încuraja investițiile în...

BOMBĂ: AUR-ul lui George Simion, la un pas mare să rateze...

Ca urmare a unor jonglerii din listele electorale, AUR-ul lui George Simion este la un pas de a rata alegerile europarlamentare din 9 iunie...