Spor caraghios încasat de angajații de CJ Vaslui pentru a obține mai multe zile libere

Publicat: 19 apr. 2023, 13:07, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Spor caraghios încasat de angajații de CJ Vaslui pentru a obține mai multe zile libere

Angajații de la CJ Vaslui primesc spor de condiții periculoase, dar și o zi de vacanță în plus. Mai exact, aceștia au fost liberi pe 14 aprilie, în Vinerea Mare, pe 16 aprilie, în prima zi de Paște, dar și luni, pe 17 aprilie, în a doua zi de Paște.

Minivacanța angajaților de la CJ Vaslui s-a prelungit anul acesta până pe 18 aprilie. S-a ajuns în această situație după ce în luna februarie a acestui an a fost aprobat noul Contract Colectiv de muncă a angajaților de la CJ, unde este specificat că toți funcționarii publici încadrați în grad de handicap precum și cei care lucrează în condiții grele, periculoase sau vătămătoare beneficiază de zi liberă, a treia zi de Paște

Singurile persoane care nu avut ziua de 18 aprilie liberă au fost președintele și cei doi vicepreședinți, care nu au spor de condiții periculoase sau vătămătoare. În rest, potrivit acelei liste, toți angajații lucrează într-un mediu periculos, începând cu secretarul județului și terminând cu șoferii și cei doi portari, mai arată sursa citată.