Stanleybet Capital se listează la Bursa de Valori București cu simbolul SBET24

Obligaţiuni Stanleybet Capital, în valoare de 20 de milioane de lei, vor intra vineri la tranzacţionare, informează Bursa de Valori Bucureşti.

Obligațiunile se vor tranzacţiona pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier SBET24, informează un comunicat al Bursei de Valori București (BVB).

Emitentul este o societate de tip holding care integrează şi coordonează un grup de companii, respectiv o reţea de agenţii de pariuri sportive şi slot machines, cazinouri electronice şi pariere sportivă şi jocuri de noroc în mediul online.

Brandul Stanleybet este prezent în România din anul 2004, iar brandul Game World începând cu anul 1999.

Stanleybet Capital a vândut, în cadrul unui plasament privat derulat la începutul lunii august 2021, un număr de 200.000 de obligaţiuni corporative nesubordonate, neconvertibile şi negarantate către un număr de 127 de investitori.

Obligaţiunile au o valoare nominală de 100 lei, cu scadenţsă la 10 august 2024 şi o rată a cuponului de 10% pe an, cu plata semestrială. Fondurile atrase vor finanţa strategia de dezvoltare a afacerii şi consolidarea poziţiei în industria de profil.

Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul Goldring.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...