Start-up-ul Tailent, producător de roboți inteligenți, își extinde exportul către America Centrală și de Sud

Start-up-ul românesc Tailent, fondat în București, care exportă la nivel internațional roboți software inteligenți, a încheiat un parteneriat cu furnizorul de soluții IT inteligente Serviceaide.

Roboții dezvoltați de start-up-ul românesc Tailent ajung acum și în America Centrală și de Sud, și vor sprijini companiile să optimizeze mai multe procese operaționale și să le permită echipelor deja existente să se concentreze pe alte activități mai relevante.

Totul se întâmplă printr-un partaneriat cu Serviceaide, un furnizor global (cu sediul în Brazilia) de soluții IT inteligente și soluții de management al serviciilor pentru companii bazate pe inteligență artificială și machine learning.

Prin acest parteneriat, Tailent își extinde acoperirea globală și aduce tehnologiile cu roboți inteligenți mai aproape de companiile din întreaga lume.

„Acest nou parteneriat duce soluțiile noastre inovatoare la cheie pe noi piețe din America Centrală și de Sud  și le integrează în soluții inteligente de gestionare a serviciilor pentru automatizarea proceselor repetitive sau redundante, integrarea sistemelor care nu au fost concepute pentru a comunica între ele și dezvoltarea în continuare a sistemelor existente cu funcții noi care sunt în mod tradițional costisitor de integrat. Drept urmare, putem ajunge acum la companii de renume internațional care investesc puternic în digitalizarea și automatizarea fluxurilor operaționale, concurând astfel cu soluții oferite de jucătorii din domeniul RPA din SUA”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Soluțiile Tailent sunt folosite de companii din industri precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Este, în prezent, în plin proces de extindere atât pe plan local, cât și internațional, prin lansarea pe noi piețe din Europa, america Centrală și de Sud, SUA, Asia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cum s-a îmbogățit peste noapte Pescobar. Taverna Racilor a încasat peste...

Pescobar, cunoscut și sub numele de "Taverna Racilor," este în centrul atenției pentru motive care au stârnit indignare și dezgust în rândul consumatorilor din...