„Sunt foarte fericită pentru lucrul acesta”. Angela Gheorghiu își lansează azi biografia

Soprana Angela Gheoghiu își lansează azi mult aşteptata biografie şi în limba română. „O viaţă pentru artă” se numeşte şi este disponibilă în România din 7 septembrie. O dată, deloc întâmplătoare: Angela Gheorghiu este născută tot pe 7 septembrie.

Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19:00,  publicul bucureştean  este invitat la Teatrul Odeon, la o „Întâlnire extraordinară cu Angela Gheorghiu. O viaţă pentru artă”- Lansare de carte şi sesiune de autografe. Amfitrion este Marina Constantinescu, iar iIntrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, fără a fi necesară o rezervare în prealabil.

Un fenomen rar

Sunt foarte fericită pentru lucrul acesta. Mulţumesc Teatrului Odeon şi bineînţeles avem o seară în care vom dicuta puţin dspre un subiect care de fapt este doar un început. Este foarte greu să poţi să scrii despre o carieră internaţională de 31 de ani aproape. Cariera mea artistică în România a început în anul 1986 când aveam 18 ani. Youtube-ul este plin cu dovezi în acest sens.”, spune Angela Gheorghiu.

Cartea este publicată de Editura Curtea Veche. Biografia artistei relevă faptul că Angela Gheorghiu strălucește ca un fenomen rar: este nu numai o cântăreață/actriță cu o tehnică vocală excepțională și o inteligență dramatică și muzicală profundă, dar și un comunicator magnetic, care pătrunde în inimile și în mințile unui public extrem de vast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...