Suporterii Argentinei au făcut spectacol alături de câștigătorii Cupei Mondiale de Fotbal 2022 (Video)

Camponenții naționalei de fotbal a Argentinei au sărbătorit alături de fani câștigarea Cupei Mondiale de Fotbal 2022.

În Argentina a fost declarată zi liberă. Doar instituţiile statului şi băncile au fost deschise până la ora locală 12.00. După ce au coborât din avion, jucătorii au urcat într-un autobuz descoperit.

Zeci de mii de suporteri au ţinut să fie prezenţi, la primele ore ale dimineţii de marţi, pentru a-i întâmpina pe Lionel Messi şi coechipierii săi. Autocarul și-a făcut loc prin mulțimea de suporteri, iar jucătorii au dansat pe acoperişul vehiculului.


Leandro Paredes, Rodrigo de Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi stăteau în spate, mai sus decât majoritatea jucătorilor şi stafului tehnic. Autocarul a trecut razant pe lângă un cablu. Paredes a fost cel care a reacţionat cel mai târziu şi a trecut atât de aproape de cablu, încât i-a zburat şapca de pe cap.

Argentina a câștigat finala Cupei Mondiale 2022 din Qatar, cu Franţa, după loviturile de departajare, duminică, pe Lusail Stadium din Al Daayen. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost 2-2, iar după cele două reprize suplimentare, scorul a fost 3-3. La loviturile de departajare, Argentina s-a impus cu 4-2.

Astfel, Argentina a câștigat a treia sa Cupă Mondială de Fotbal din istorie. Sud-americanii au mai cucerit trofeul în 1978 şi 1986. Cupa Mondială era singurul trofeu care îi lipsea din palmares lui Lionel Messi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...