Surpriză: Pe cine iubește Tudor Chirilă și cu cine are doi copii!

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai secretoși și misterioși artiști din showbizul românesc. În general artistul vorbește puțin despre viața personală și nu oferă multe detalii despre partenerele sale. Dar acum…

Nu mai este un secret că artistul formează un cuplu cu Iulia Măzgan. Frumoasa brunetă este mai tânără decât juratul de la “Vocea României” cu 13 ani. Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează cu cuplu de mai bine de șase ani și au împreună doi copii.

Tudor Chirilă, 48 de ani, pare să fi fost „cumințit” de Iulia Mîzgan, 35 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Fiul cel mare a venit pe lume la finalul anului 2014, în luna noiembrie.

Fiul cel mic al cântărețului a venit pe lume în vara lui 2016, iar despre sarcina partenerei juratului de la “Vocea României” s-a aflat în aprilie – cu câteva luni înainte de nașterea lui. Totul a ieșit la iveală după ce cei doi parteneri au mers la lansarea filmului “Dincolo de calea ferată”.

Nu are legătură cu showbizul

Iulia Măzgan nu are legătură cu showbizul, fiind o persoană discretă. S-a născut în Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează la departamentul de marketing, la un post de radio.

Tudor Chirilă evită să își expună viața personală, însă, la un moment dat a vorbit pe blogul personal, despre mama copiilor săi. „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris artistul pe blogul său, potrivit Viva.

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole