Surprizele din CV-ul lui Raed Arafat

De departe, cel mai stufos CV dintre membrii cabinetului Ludovic Orban este cel al secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerul Afacerilor Interne.

CV-ului lui Raed Arafat postat pe site-ul MAI (vezi documentul în facsimil) are, nici mai mult, nici mai puțin, de 17 pagini.

Pe lângă înșiruirea de cursuri și distincții, el menționează că este, din 2007 și până în prezent, președintele Fundației pentru SMURD, dar și „Membru al Societăţii Franceze de Medicină de Catastrofă”.

Însă, marea surpriză din CV-ul lui Arafat este faptul că a fost decorat, în 2013, cu „Legiunea de Onoare în grad de cavaler” de președintele Franței de la aceea vreme, François Hollande. De ce oare și pentru ce merite?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...