Surprizele din CV-ul lui Raed Arafat

De departe, cel mai stufos CV dintre membrii cabinetului Ludovic Orban este cel al secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerul Afacerilor Interne.

CV-ului lui Raed Arafat postat pe site-ul MAI (vezi documentul în facsimil) are, nici mai mult, nici mai puțin, de 17 pagini.

Pe lângă înșiruirea de cursuri și distincții, el menționează că este, din 2007 și până în prezent, președintele Fundației pentru SMURD, dar și „Membru al Societăţii Franceze de Medicină de Catastrofă”.

Însă, marea surpriză din CV-ul lui Arafat este faptul că a fost decorat, în 2013, cu „Legiunea de Onoare în grad de cavaler” de președintele Franței de la aceea vreme, François Hollande. De ce oare și pentru ce merite?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...