SURSE: În ședința PNL se discută excluderea lui Orban

Conducerea liberalilor discută despre excluderea din partid a fostului președinte Ludovic Orban ca urmare a propunerii înaintate Biroului Executiv de Gigel Știrbu, Emil Boc și Gheorghe Flutur. Propunerea BEX va fi votată într-o nouă ședință de BPN care va avea loc mâine la PNL. Mai sunt propuși la excluderea din PNL deputații Ionel Dancă și Alexandru Kocsis, apropiați de Orban.

Orban a criticat conducerea actuală a PNL și a spus că președintele Klaus Iohannis a pierdut contactul cu realitatea, motiv pentru care trebuie demis din funcție.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban i-a criticat în termeni duri pe foştii săi colegi din partid, despre preşedintele Klaus Iohannis afirmând că „a luat-o razna complet, parcă a uitat că este preşedinte şi se comportă ca un turist străin care se află în România”, iar despre premierul Florin Cîţu apreciind că „nu mai trăieşte în realitatea noastră cotidiană”.

Orban a apreciat că preşedintele Klaus Iohannis nu îşi va termina mandatul, pentru că va fi suspendat din funcţie de către Parlament. Orban a spus că una dintre ieşirile din criza politică actuală o reprezintă dizolvarea Parlamentului, care duce către alegeri anticipate, iar a doua soluţie o reprezintă suspendarea preşedintelui, dacă nu va proceda în acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...