Susținătorii lui Liviu Dragnea îl așteaptă să iasă din închisoare: „Tu ești curajul nostru!” (GALERIE FOTO)

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a vorbit despre eliberarea lui Liviu Dragnea și spune că judecarea cererii de eliberare din închisoare la Tribunalul Giurgiu i-a purtat noroc fostului lider al PSD.

„Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate. Sunt emoționată. O să mergem spre București. Spera foarte tare să iasă din penitenciar. Există un Dumnezeu și oameni cinstiți și judecători minunați. Se va trimite de aici minuta, se vor îndeplini toate formalitățile, după care se vor trimite hârtiile și va fi pus în libertate”, a spus Flavia Teodosiu.

La nici o oră de la proces, în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde Liviu Dragnea a petrecut doi ani și două luni din viață, s-au strâns mai mulți susținători de-ai fostului lider social-democrat, fiecare având câte un mesaj pentru acesta, cum ar fi:

„Tu ești curajul nostru!”

„Acum trebuie să eliberezi România!”

„Ți-ai sacrificat libertatea pentru noi și pentru România!”.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...