Taiwan: Zeci de persoane au decedat și alte zeci au fost rănite după ce un tren a deraiat

Zeci de persoane au decedat și alte zeci au fost rănite în urma deraierii unui tren aglomerat, vineri dimineață, într-un tunel din estul Taiwanului.

Poliţia a informat despre 36 de pasageri „în stop cardiac înainte de a fi duşi la spital” – termen utilizat pentru a desemna o persoană care nu prezintă niciun semn de viaţă – şi despre alte 72 care sunt în continuare prinse între vagoane, în timp ce 61 de oameni au fost transportaţi la spital, potrivit agenției Agerpres, citată de Digi24.

În tren se aflau circa 350 de pasageri

Președintele țării, Tsai Ing-wen, a declarat că un număr necunoscut de persoane sunt încă blocate în tren. Autoritățile feroviare au precizat că salvatorii încearcă să ajute pasagerii din patru vagoane „grav avariate” din tunel. Presa locală relatează că accidentul feroviar a avut loc după ce un vehicul de întreținere a ajuns pe calea de rulare a trenului.

Potrivit BBC, acesta pare a fi cel mai grav accident feroviar din Taiwan din ultimele decenii. În 2018, 18 oameni au murit după o deraiere, iar în 1991 au decedat 30 de oameni după ce două trenuri s-au ciocnit. 

https://www.youtube.com/watch?v=EEsx7BHDlGI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...