Tânăr reţinut după ce i-a dat foc unei vecine. Femeia a murit la spital cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Un student din Timișoara a fost reţinut după ce i-a dat foc unei vecine. Femeia s-a ales cu arsuri pe  90% din suprafaţa corpului. Pacienta a murit la spital.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara. Acesta a recunoscut că i-a dat foc unei vecine.

Femeia, în vârstă de 48 de ani şi cu unele probleme psihice, a ieşit din scara blocului cuprinsă de flăcări, marţi după-amiaza, strigând că un vecin i-a dat foc.

Locatarii blocului au fost cei care au stins focul de pe trupul femeii şi au sunat la numărul de urgenţe 112. O ambulanţă a preluat-o imediat şi a dus-o la spital.

Poliţiştii au sosit la fața locului. Ulterior au depistat un tânăr de 22 de ani, student, despre care vecinii susţin că avea conflicte mai vechi cu femeia.

În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut că i-a dat foc vecinei, iar acum este cercetat pentru omor. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...