Ţara care ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19

Emiratele Arabe Unite au avertizat că ar putea impune restricţii persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19.

Ţara a vaccinat aproximativ 65% din populaţia eligibilă, a declarat marţi Autoritatea Naţională de Gestionare a Crizelor şi Dezastrelor (NCEMA).

Se iau în considerare măsuri stricte pentru a restricţiona circulaţia persoanelor nevaccinate şi pentru a pune în aplicare măsuri preventive, cum ar fi interzicerea intrării în unele locuri şi accesul la anumite servicii”, a declarat purtătorul de cuvânt al NCEMA, Saif Al Dhaheri, potrivit Mediafax.

Statul arab a înregistrat marţi 1.903 de noi infecţii, ajungând la 500.860 de cazuri, cu 1.559 de decese.

Emiratele Arabe Unite se numără printre ţările cu cele mai rapide programe de vaccinare COVID-19 din lume. Abu Dhabi va oferi acum vaccinul Pfizer-BioNTech, pe lângă vaccinul Sinopharm din China, a declarat miercuri autoritatea de sănătate a emiratului. Emiratul Dubai folosea deja vaccinul Pfizer, precum şi cel realizat de AstraZeneca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...