Țara în care este interzis să ne sărutăm de Anul Nou

Regatul Unit al Marii Britanii a interzis ca de Revelion să ne sărutăm. Este încă o altă măsură luată de UK în combaterea epidemiei de coronavirus.

Autoritățile britanice recomandă ca în noaptea dintre ani să  nu uităm de distanțarea socială, mai ales ținând cont de rapiditatea cuc are se transmite noua tulpină de coronavirus.

Noua tulpină de Covid-19 a determinat autoritățile britanice să instituie lockdown-ul. În Londra nivel de alertă a ajuns la cel mai ridicat prag.

„Am fost clari, premierul a spus anterior că este important ca toată lumea să urmeze recomandările şi să facă tot ce poate pentru a reduce transmiterea virusului. Acest lucru rămâne valabil în ajunul Anului Nou, aşa că le cerem oamenilor să respecte instrucţiunile şi să menţină contactul la minimum”, le-a transmis Downing Street britanicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...