TAROM- 10 directori generali în 4 ani și pierderi de 4,6 euro/secundă

TAROM, emblema Ministerului Transporturilor, este tot mai aproape de faliment. În ultimii 4 ani, compania TAROM a fost condusă de 10 directori generali, Eugen Davidoiu, Daniela Dragne, Gabriel Stoe, Werner Wolf, Florin Susanu, Mareși Caravam Mădălina Mezei, Valentin Gvinda, George Barbu și Mihăță Ursu.

În perioada 2017-2020, cei 10 directori generali au reușit perfomanța de a conduce TAROM către pierderi în valoare totală de cel puțin 200 milioane de euro. Astăzi, TAROM zboară cu 4,6 euro pierderi/secundă.
Mai mult marea familie de la TAROM nu se desparte, chiar dacă se vor restructura până la 1.000 de posturi dintr-un total de 1.800. Șeful TAROM are grijă de consilieri. Fosta consilieră, Mihaela Bivol a fost numită în funcția de Sef Serviciu Customer Care în cadrul Departamentului de Marketing, Direcția Marketing și Vânzări.

Este de precizat faptul că odată angajarea pe un post de șef din cea de consilier, Mihaela Bivol are un contract pe perioada nedetermină în cadul TAROM.

Surse din cadrul TAROM ne-au explicat că și Răzvan Condurățeanu, tot consilierul lui Mihăiță Ursu este pe cale să primească funcție de șef în cadrul Departamentului Resurse Umane. Între timp, însoțitorii de bord fac voluntariat, TAROM nici măcar nu mai are bani, respectiv pentru misii de zbor.

“Am fost anunțați că nu mai sunt bani, nu am primit banii pentru luna septembrie. Conturile sunt goale”, ne-au declarat surse din cadrul TAROM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...