Tatăl afaceristului care a îndoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar! Și-a recuperat și toate funcțiile din PSD

Publicat: 26 mart. 2024, 19:24, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Tatăl afaceristului care a îndoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar! Și-a recuperat și toate funcțiile din PSD
Tatal afaceristului care a indoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar

Tragedia de la Crevedia, unde explozia unei stații GPL a ucis șase persoane și a rănit alte 50, se pare că a fost dată uitării. Tatăl patronului firmei respective mai vrea un mandat la Primăria Caracal.

Tatăl patronului stației GPL care a îndoliat Crevedia a venit cu un anunț care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Primarul din Caracal, Ion Doldurea, mai vrea un mandat de primar.

Tatăl afaceristului care a îndoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar la Caracal

Deși după tragedia de la Caracal Ion Doldurea se retrăgea din toate funcțiile pe care le deținea în PSD, iar președintele Marcel Ciolacu anunța că a pierdut sprijinul partidului, iată că Ion Dordulea revine pe cai mari!

Și-a recuperat toate funcțiile la care renunțase în PSD și, mai mult, a anunțat că va candida din nou pentru un mandat la primăria Caracal! A spus chiar că membrii PSD i-au cerut-o.

„M-a onorat propunerea organizației PSD județene și a organizației locale, care absolut în unanimitate au dorit și au ținut foarte mult, ca eu să candidez în continuare. Între timp, am revenit la cererea comitetelor județene, respectiv municipale și am revenit pe funcțiile respective”, a spus Ion Dondrulea.

Presa locală a scris că depozitul de GPL care a explodat și care a răpit șase vieți și a rănit alte 50 de persoane ar fi fost, de fapt, înființată chiar de primarul din Caracal, Ion Dordulea, care a cedat mai apoi afacerile fiilor săi. Vă reamintim că firma GPL din Crevedia primise mai multe amenzi de la ISU, nu avea autorizație la incendiu și anunțase în 2020 că închide punctul de lucru.

Mai mult decât atât, chiar și primarul din Crevedia, Florin Petre, se pare că mai vrea un mandat de primar, deși și el rămăsese fără sprijinul partidului. Lucrurile se pare că s-au schimbat și în cazul său. Iată ce a spus președintele Marcel Ciolacu despre cele două cazuri:

„Deciziile de candidaturi la primării sunt luate de către președinții de organizații județene. Ce pot să vă spun cu certitudine: Am vorbit cu ambii președinți unde au activat până acum din interiorul PSD, atât la Dâmbovița, cât și la Olt. N-am văzut niciun președinte care ar dori să susțină candidatura lor”, a declarat Ciolacu.