Tătaru face apel la unitate în PNL. „Atunci când vorbim despre tabere, cu toţii devenim pierzători”

 Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, face un apel la unitate în cadrul partidului. El cere celor două tabere care s-au conturat înainte de congres să colaboreze. Tătaru consideră că trebuie să i să dea o șansă noii echipe.

„Eu am încredere că echipa PNL îşi va consolida poziţia pe scena politică românească, îşi va menţine unitatea, loialitatea faţă de valori. Și va continua să îşi concentreze forţele pentru a materializa promisiunile făcute. Schimbarea în bine vine de la fiecare dintre noi. Și trebuie să fim conştienţi că, atunci când vorbim despre tabere, cu toţii devenim pierzători.

Cel mai uşor este să critici, dar, vă rog, cei care îmi sunteţi alături şi cei care mă criticaţi cu vehemenţă – să dăm o şansă acestei echipe să demonstreze”, a transmis Nelu Tătaru într-o postare pe Facebook.

Nelu Tătaru face parte din ”echipa câștigătoare”

Reales în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui în luna iunie, Tătaru şi-a declarat încă de atunci susţinerea pentru Florin Cîţu. El este de părere că noul președinte al PNL reprezintă schimbarea.

Fostul ministru al Sănătăţii a menţionat, în postarea sa, că rezultatul alegerilor reprezintă începutul unui nou capitol în istoria partidului. Și că viziunea preşedintelui PNL este axată pe acţiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar şi pe investiţii solide de viitor.

Îl felicit pe Florin Cîţu şi sunt convins că noua poziţie din cadrul partidului îi va oferi şansa să dovedească faptul că este un om al soluţiilor. Schimbarea este singura cale spre progres”, a mai spus Nelu Tătaru.

La congresul PNL din weekend, Nelu Tătaru a fost ales vicepreședinte pentru regiunea nord-est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...