Te poți căsători în Metavers?

Pe măsură ce Covid-19 obligă familiile din India să-și reducă numărul de participanți sau să-și anuleze nunțile tradiționale, un cuplu a găsit un loc neafectat de restricții: Metaversul! Acest cuplu a răspuns astfel, prin inițiativa sa, la o întrebare care îi bântuie pe mulți în ultima vreme: Te poți căsători în Metavers?

Dinesh Sivakumar Padmavathi și Janaganandhini Ramaswamy, din Tamil Nadu, unde nunțile sunt în prezent limitate la 100 de persoane, au invitat 2.000 de persoane la recepția lor virtuală luna viitoare. Și, în calitate de autoproclamați, „Potterheads” sau fani ai lui Harry Potter, cei doi au optat pentru o petrecere cu tematică Hogwarts la care oaspeții pot participa prin intermediul telefoanelor, tabletelor sau laptopurilor lor.

Ba virtual, ba fizic…

„Din cauza pandemiei, o recepție fizică, reală, nu este posibilă. Așadar, ne-am hotărât: să o facem în metavers, a spus Padmavathi, conform CNN. Metavers este un termen folosit pentru a descrie mediile virtuale 3D în care utilizatorii se pot aduna și interacționa. Mirele, un pasionat de blockchain și criptomonede, în vârstă de 24 de ani, a lucrat cu platforma start-up TardiVerse pentru a crea un spațiu digital asemănător unui castel, inspirat de Hogwarts. Ceremonia legală a nunții va avea loc în continuare fizic, în fața prietenilor apropiați și a rudelor, în satul lui Ramaswamy.

Ulterior, cuplul se va conecta pentru a se alătura recepției, care costă 150.000 de rupii indieni (2.016 de dolari), preț care include proiectarea, dezvoltarea și găzduirea!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole