Techventures Bank se relochează în One Herăstrău Office, unde va ocupa parterul și ultimul etaj

Techventures Bank își va muta birourile în clădirea One Herăstrău Office aflată în portofoliul One United Properties. Banca a semnat contractul de închiriere pentru parterul și ultimul etaj al clădirii situate pe strada Daniel Danielopolu din București. La parterul clădirii, banca va implementa un concept de unitate bancară, împreună cu un binecunoscut lanț de cafenele.

„Relocarea constituie parte din planul de dezvoltare al băncii și subliniază angajamentul nostru în menținerea trendului ascendend în ceea ce privește planurile de extindere. Selecția clădirii a avut în vedere mutarea sediului central într-o zonă în plină expansiune, în care o importantă comunitate de afaceri din Bucuresti își are sediul”, a declarat Sorin Dumitrescu, CEO-ul băncii.

Pentru mutarea în noul sediu și amenajarea spațiilor de birouri, Techventures. colaborează cu Lemon Interior Design. Angajații băncii vor beneficia astfel, pe lângă zona exclusivistă în care este situată clădirea și priveliștea de excepție, și de un design concept al spațiului de lucru. Toate demersurile și lucrările privind amenajarea spațiului de birouri vor fi finalizate în perioada imediat următoare, astfel încât relocarea în noul sediu să fie realizată începând cu luna mai 2021.

Clădre de birouri de 7 etaje

„Ne bucurăm să avem acest parteneriat cu o companie tânără, nou lansată. Îmbrățișăm și susținem antreprenoriatul românesc, iar prin mutarea sediului Techventures Bank S.A.  sprijinim dezvoltarea sectorului de tehnologie din economia românească”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

One Herăstrău Office este o clădire de birouri nouă, cu 7 etaje spațioase, 1 etaj tehnic și 3 etaje de parcare subterane, având o suprafață închiriabilă de 8.089 mp. Clădirea este certififcată BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) și amplasată în Nordul Bucureștiului, pe Strada Daniel Danielopolu, în apropierea Satului Francez. 

Techventures Bank S.A. și-a început activitatea sub noua denumire în decembrie 2020, după procesul de achiziție a pachetului majoritar de acțiuni a fostei Bănci Comerciale Feroviară S.A. de către Vasile Olimpiu Balaș. Cu o experiență de peste 20 de ani în creare de software pentru industria de banking din România, Vasile Olimpiu Balaș se remarcă prin faptul că este primul programator român acționar majoritar la o bancă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole