Tendința care ne va însoți în următorul deceniu

Investitorii pot găsi oportunități de a face bani prin intermediul unor anumite trenduri”, de la energie verde la acces egal la educație și tehnologie, consideră Citi.

Potrivit CNBC, Energia alternativă și energia verde sunt „foarte productive în acest moment” în ceea ce privește tendințele globale, după cum a declarat Ken Peng, șeful strategiei de investiții pentru Asia-Pacific la Citi Private Bank, în cadrul unui briefing virtual de presă.

O oportunitate foarte interesantă

Guvernele din întreaga lume, de la China la Europa și SUA, se concentrează pe dezvoltarea durabilă”, a mai spus el. Dar sectorul „a devenit puțin prea fierbinte” în 2020, deoarece investitorii au intrat cu bani împrumutați, a spus el. În lunile de după ianuarie, investitorii au ieșit din pozițiile lor și piața respectivă a scăzut cu 40% până în mai.

Acum, a mai spus Peng, „cred că acest lucru prezintă o oportunitate foarte interesantă de a urca în tren pe această tendință care probabil ne va însoți o bună parte din următorul deceniu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...