Termoenergetica București: 80% dintre punctele termice au încărcat instalațiile pentru furnizarea căldurii

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a încărcat instalaţiile pentru aproape 80% dintre punctele termice. Pentru restul nu au fost făcute operaţiunile din două motive: fie asociaţiile de proprietari nu doresc, fie sunt încă lucrări de efectuat.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, marţi, că, în aproximativ 80 la sută din totalul celor 1.027 puncte, module şi centrale termice au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii. Pentru restul de 20 de procente, instalaţiile nu s-au încărcat încă, deoarece asociaţiile de proprietari au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în defăşurare lucrări la reţeaua secundară”, a transmis, marţi, Termoenergetica.

Termoenergetica reaminteşte asociaţiilor de proprietari că trebuie deschis circuitul de încălzire din subsolurile blocurilor şi trebuie aerisite coloanele. Astfel, agentul termic poate să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire.

Asociațiile de proprietari, atenționări și obligații

De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligaţia să se asigure că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare. De asemenea şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

”Precizăm că, după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic”, a mai transmis Compania.

Termoenergetica a precizat că a început furnizarea căldurii şi către spitale, şcoli, grădiniţe, cămine de bătrâni şi către celelalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor care apar în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole