Tichete sociale de 250 lei. Ce produse puteți cumpăra în magazinele Kaufland

Începând cu luna august, este disponibilă în toate magazinele Kaufland din țară plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România”. Într-o primă etapă, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, anunță retailerul.

Voucherele sociale pot fi folosite pentru achiziția de produse alimentare și de mâncare caldă, cum este și cazul preparatelor de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland.

Clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată, precizează reprezentanții retailerului.

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Retailerul avertizează că este interzisă utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 153 de magazine în România.

Citeste si Ce produse alimentare se pot cumpăra cu tichetele sociale de 250 lei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...