Timiș: Crește numărul cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2, între care sunt și două cadre medicale

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, sâmbătă, o creştere a numărului de noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore fiind confirmate pozitiv 73 de persoane, din care 35 în Timişoara.

Alte 18 localităţi din judeţ au între unu şi patru cazuri noi de COVID.

Au fost depistate cu SARS-CoV-2 şi alte două cadre medicale, ridicând la opt numărul total al acestora, în ultima decadă. Numărul cazurilor noi de COVID confirmate în această săptămână, în judeţ, este de aproape 200.

În spitalele din judeţ sunt internaţi, sâmbătă, 93 de de pacienţi confirmaţi cu COVID sau suspecţi şi 20 sunt în secţiile ATI. De la începutul pandemiei, au fost înregistrate 1.303 decese, unul fiind anunţat în ultimele 24 de ore.

Rata de infectare pe 14 zile în judeţ a crescut la 0,46 la mie şi în Timişoara, la 0,5 la mie. Indici ridicaţi de contaminare au localităţile Denta (2,80), Dudeştii Noi (2,51), Jebel (2,22), Găvojdia (2,05).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...