Ținute una și una la Gala Globurilor de Aur. Cum s-au făcut remarcate vedetele „la distanță”

Ediția de anul acesta a renumitei Gale a avut loc virtual, din cauza situației pandemice la care asistăm cu toții. Cu toate acestea, vedetele nu au spus pas unei ținute inedite sau unei petreceri chiar în propria cameră.

Duminică seara s-a desfășurat cea de-a 78-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA). Ceremonia a fost deschisă de actriţele Amy Poehler şi Tina Fey, în calitate de gazde ale galei.

Ceremonia a avut loc la Los Angeles şi New York. În multe momente, gala a părut una tipică – cu vedete pe covorul roşu şi prezentatori celebri la Baverly Hilton şi Rainbow Room.

Starurile s-au exprimat prin vestimentație

Covorul roşu de la Globurile de Aur a fost deseori spaţiu de exprimare a opiniilor socio-politice, cel mai recent în 2018, când cele mai multe dintre femeile care au participat la gală au purtat negru în semn de solidaritate cu mişcările Time’s Up şi #MeToo. Anul acesta, monologul gazdelor a făcut referire la schimbările necesare în cadrul HFPA, care acordă premiile, iar starurile, în mare parte, s-au exprimat prin vestimentaţie.

Anya Taylor-Joy, starul miniseriei „Queen’s Gambit”, premiată pentru rolul său, a intrat în direct purtând o rochie verde Dior Haute Couture şi pantofi asortaţi de la aceeaşi casă de modă.

Actorul canadian Dan Levy, nominalizat pentru rolul secundar din „Schitt’s Creek”, a purtat un costum galben Valentino, bijuterii Cartier şi pantofi aurii: „Nu e un mod rău să petreci o duminică seară în casă”, a scris acesta.

Actriţa Kaley Cuoco, selectată pentru rolul din „The Flight Attendant”, a purtat o rochie Oscar de la Renta la petrecerea privată din propria sufragerie. A ales bijuterii de la Harry Winston şi pantofi Stuart Weitzman.

Cel mai reușit accesoriu, incomparabil, a fost al actorului Lee Isaac Chung, recompensat cu premiul pentru „cel mai bun film într-o limbă străină”, pentru „Minari”. Acesta a fost acompaniat de fiica lui în vârstă de 7 ani, care a exclamat în timpul transmisiunii „M-am rugat! M-am rugat! M-am rugat!” pentru ca tatăl ei să câştige. Chung a explicat apoi că a realizat acest film pentru fiica lui.

Pe de altă parte, Jason Sudeikis, premiat pentru rolul din „Ted Lasso”, s-a prezentat relaxat, într-un hanorac colorat. Joaquin Phoenix şi Jeff Daniels au ales de asemenea să nu dea prea multă importanţă vestimentaţiei.

Gala Globurilor de Aur a fost produsă şi anul acesta de Dick Clark Productions, divizie a MRC, co-proprietar al The Hollywood Reporter, şi a fost transmisă de NBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...