Toate filmele Disney programate să fie lansate anul acesta vor avea premiera în cinematografe

Walt Disney Co. a anunţat că toate filmele sale programate să fie lansate anul acesta vor avea premiera în cinematografe înainte de a fi disponibile pentru streaming.

Decizia luată va impulsiona sălile de cinema afectate de pandemie şi de faptul că multe producţii importante au debutat anul acesta online în acelaşi timp cu premiera în cinema, scrie News.ro.

„Eternals”, „The Last Duel”, „West Side Story”, „Ron’s Gone Wrong” şi „The King’s Man” se numără printre filmele care sunt vizate de aceasta.

Disney a făcut anunţul după ce filmul „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” a înregistrat o primă săptămână bună din punct de vedere al box office-ului, cu 127,6 de milioane de dolari la nivel global, ce urmează doar lungmetrajului „Black Widow”, care a generat încasări de 158 de milioane de dolari în luna iulie.

Filmele vor rula exclusiv în cinematografe timp de 45 de zile, înainte de a fi disponibile pentru abonaţii Disney+.

Compania a fost recent dată în judecată de actriţa Scarlett Johansson care a susţinut că lansarea „Black Widow” simultan în cinematografe şi online nu era prevăzută în contractul semnat şi că i-a afectat veniturile stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...