„Tortul săracului”, desertul inedit cu care Connect-R i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite

Artistul Connect-R le-a prezentat un desert simplu celor trei bucătari de la emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena 1, rețetă pe care obișnuia să o facă în copilărie.

Cântărețul i-a încântat pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu un tort făcut din câteva ingrediente, pe care l-a numit „tortul săracului”: lapte, biscuiți, cacao și zahăr. Mai mult decât atât, Connect-R a fost convins că va câștiga un cuțit de la cei trei jurați și îl va aduce acasă la fetița lui, Maya.

„Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la Chefi la Cuțite. E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea COVID și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la Chefi la Cuțite, că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi, aș fi cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși. Nu apăream dacă nu îndrăgeam cu adevărat emisiunea. Am venit mai cu seamă pentru fiica mea”, a declarat Connect-R la Chefi la Cuțite.

Solistul a inventat rețeta tortului sărac când avea 11 ani, iar tatăl său lucra la o cofetărie.

„Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia eram cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-miu lucra atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respectivă. Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea. Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta. Când ești copil crezi tot ceea ce faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da”, a povestit cântărețul, care a fost jurat la emisiunea de talente pentru copii Next Star.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...