Tour-operator: Aducem destinații noi în 2022 și suntem optimiști că va fi un an mai bun pentru călătorii

Agențiile de turism speră ca anul 2022 să fie unul de revenire al turismului, mult mai bun decât ultimii ani, marcați de pandemie. Astfel, tour-operatorii au introdus destinații noi de vacanță pentru vara anului 2022, iar în această perioadă au lansat reduceri foarte mari la pachetele turistice.

Mai multe destinații de vacanță în Grecia, curse charter autocar noi spre Bulgaria, din aproape toată țara, mai multe excursii “O zi cât o vacanță” în România și Bulgaria, circuite cu autocarul ori avionul în Europa sunt lansate de Hello Holidays pentru 2022. Acestea se adaugă programelor de vacanță în Grecia, Turcia, Egipt, Dubai organizate constant de agenție.

Vacanțele pentru 2022 sunt listate în prima campanie de oferte speciale din an, “De ziua noastră, e ziua ta!”, derulată între 20 și 25 ianuarie, prin care Hello Holidays marchează împlinirea a 15 ani de activitate în turism. Cu această ocazie, 15 sejururi în Grecia, Turcia, pe litoralul românesc ori circuite sunt oferite gratuit celor care fac rezervări în timpul campaniei, extragerea având loc la finalul acesteia, pe 26 ianuarie.

Vacanță în Grecia cu reducere de până la 60%

Tour-operatorul vine cu noutăți de destinații pentru Grecia și introduce în portofoliul său insulele Skopelos, Alonissos, Skiathos, dar și Pelion, Volos. Agenția organizează curse charter autocar, din mai până la finalul lunii septembrie, și oferă pentru cazare o selecție de hoteluri situate foarte aproape de plajă.

Alte oferte pentru vacanța în Grecia, în Halkidiki, Thassos, Evia, Riviera Olimpului și Zakynthos (zbor charter) sunt disponibile cu reducere de până la 60% între 20 și 25 ianuarie.

Un sejur în Pelion, în luna iunie, costă de la 155 de euro/persoană, iar în Evia, de la 130 de euro/persoană, prețurile fiind mai mici cu până la 20% în campania aniversară.

“Reluăm Pelion, care a mai fost în oferta noastră, și lansăm Skiathos, Insula Skopelos, Insula Alonissos și Volos la cererea turiștilor noștri care călătoresc de mai multe ori într-un an în Grecia, au locuri preferate, dar vor să vadă și zone noi. Se fac deja rezervări pentru studiouri și hoteluri aflate aproape de plajă, ofertele de Early Booking, dar și cele din campania aniversară  fiind avantajoase. Operând Grecia de 15 ani avem cele mai bune oferte de la partenerii noștri locali”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

27 de curse charter zilnice cu autocarul spre Bulgaria

Pentru Bulgaria, care a reprezentat și 60% din vânzările zilnice ale tour-operatorului vara trecută, agenția introduce din 27 mai curse charter autocar zilnice din București, de două ori pe săptămână din Deva și Craiova și preia transferurile din zona Moldova. În Bulgaria, agenția asigură transferurile la dus și la retur de la hotel pentru toate zonele de pe litoralului bulgăresc. Pentru turiștii din Cluj-Napoca și împrejurimi sunt oferite ca alternativă zboruri săptămânale pentru sejururi de 3, 5, 7 sau 8 nopti.

Vacanțele în Sharm el Sheikh din 2022 sunt disponibile până la finalul lunii martie pe zboruri charter, iar cele pentru Hurghada, până în noiembrie. Pentru rezervările din perioada 20 – 25 ianuarie reducerea e de 100 de euro/cameră. 

Tour-operatorul lansează în 2022 mai multe tipuri de vacanțe cu avionul ori autocarul în Turcia, în zonele de litoral, în Cappadocia, Efes, Istanbul, Turcia de Nord și Est. Primul zbor charter al sezonului este spre Antalya, pentru vacanța de Paște, în timp ce zborurile pentru Marmaris, Bodrum și Kusadasi sunt programate din luna iunie. Prețurile pentru sejururile cu avionul ori cu autocarul în Turcia sunt tăiate la jumătate în timpul campaniei aniversare.

Reducere de 15% pentru vacanțele în Albania sau Cehia

Peste 80 de programe de tip circuit se află în oferta Hello Holidays în 2022, în România, Serbia, Croația, Slovenia, Macedonia, Albania, Ungaria, Cehia, Franța, Italia, Spania, Portugalia, țările nordice ori Rusia, cu o durată de la două la 20 de zile, organizate din februarie în noiembrie.

“Revenim la programele pe care le aveam înainte de pandemie, dar adăugăm și Iordania, Statele Unite, Georgia, Turcia cu Trabzon și Van sperând că 2022 va fi un an cu mai puține condiționări pentru călătorii. Toate acestea au o reducere de 15% rezervate în perioada campaniei aniversare”, precizează directorul de marketing.

Totodată, în 2022, agenția le propune turiștilor mai multe variante de excursii “O zi cât o vacanță”, peste 40 de trasee prin România și Bulgaria oferindu-le ocazia să viziteze mănăstiri, cetăți, sate și orașe turistice, să petreacă o zi la mare sau la munte.

Înființată în urmă cu 15 ani, agenția de turism Hello Holidays este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia, dar și de sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Dubai. Programele “O zi cât o vacanță”, de o zi, în România și Bulgaria, ori cele cu o durată mai mare, de până la 20 de zile.

Hello Holidays Transport, prin care sunt realizate programele de vacanță ale agenției, are o flotă de 13 autocare și șase microbuze, ultimele două autocare fiind cumpărate în timpul pandemiei.

Grupul de firme Hello Brands (agenția Hello Holidays și Hello Holidays Transport) a înregistrat în 2021 un volum de vânzări de 5,5 milioane de euro și estimează o creștere de 20% în 2022. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...