Accidentele se țin lanț! Traficul rutier este blocat în Giurgiu în urma impactului dintre un autoturism și un TIR

Publicat: 30 iul. 2021, 13:45, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Accidentele se țin lanț! Traficul rutier este blocat în Giurgiu în urma impactului dintre un autoturism și un TIR

Traficul a fost blocat vineri dimineaţa pe ambele sensuri de mers ale DN 5, în dreptul localităţii Plopşoru din judeţul Giurgiu, în urma unui accident produs între un autoturism şi un autotren, o minoră rămânând încarcerată şi alte două persoane fiind rănite.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în zona localităţii Plopşoru, în urma producerii unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ Giurgiu. De asemenea, în sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru că o minoră de 16 ani este încarcerată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Autoturismul, în care se aflau trei persoane, a fost găsit de echipajele de salvatori în afara părţii carosabile, şoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a reuşit să se autoevacueze, pasagerul din dreapta, un bărbat de 52 de ani, a fost blocat în autoturism, iar o minoră în vârstă de 16 ani a fost încarcerată, având picioarele prinse sub scaun.

Toate persoanele sunt conştiente şi cooperante. Minora a fost preluată de elicopterul SMURD, iar ceilalţi doi răniţi vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu.

Echipajele de poliţişti sosite la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.