Tragedie în familia viceprimarului din Huși: socrul acestuia, înecat în piscină

Publicat: 18 feb. 2024, 17:21, de Vasile Bahrim, în SOCIAL , ? cititori
Tragedie în familia viceprimarului din Huși: socrul acestuia, înecat în piscină

O tragedie profundă a lovit familia viceprimarului Ioan Valeriu Ciupilan din municipiul Huși, judeţul Vaslui. În urma unui incident nefericit, socrul său, în vârstă de 75 de ani, și-a pierdut viața prin înec, într-o piscină.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în absența viceprimarului Ciupilan și a soției sale. Conform informațiilor obținute de „Vremea Nouă”, bătrânul se afla la locuința ginerelui său din Huși, unde fusese adus pentru a fi în grija familiei pe durata iernii. Se pare că victima a încercat să recupereze o jucărie a câinelui familiei din piscina parțial umplută cu apă de ploaie și zăpadă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă.

Eforturile de resuscitare ale echipajului medical, sosit de urgență la fața locului, nu au reușit să îl salveze. Ioan Valeriu Ciupilan, profund afectat de tragedie, a confirmat incidentul, menționând că acesta a fost surprins de camerele de supraveghere ale imobilului. „Noi eram în drum spre Brașov, când am primit telefonul care ne-a anunțat nenorocirea”, a declarat viceprimarul.

Comunitatea din Huși este îndoliată și își exprimă profunda compasiune față de familia îndurerată.

Această pierdere trebuie să ne amintească despre importanța supravegherii persoanelor în vârstă și despre riscurile ascunse chiar și în activitățile banale, de zi cu zi.