Tragedie: Un pacient răpus de Covid-19 nu poate fi ridicat de la morgă pentru că întreaga sa familie este infectată

Familia unui bărbat trece printr-o adevărată tragedie. Un pacient în vârstă de 42 de ani răpus de coronavirus nu poate fi ridicat de la morgă pentru că întreaga sa familie este infectată.

Familia pacientului decedat nu poate participa la înmormântare pentru că se află în carantină.

Un cunoscut preot din judeţul Vrancea face apel la vaccinare, ca singura modalitate de protecţie în faţa pandemiei de coronavirus. ”Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”, a transmis preotul.

”Cu multă tristeţe şi lacrimi vărsate, vă scriu, gândindu-mă ca suntem într-un mare război…, un război cu un virus nemilos ce nu ţine cont de dragostea şi trăirile noastre! Acest virus nenorocit mi-a luat de lângă mine unul dintre finii mei iubiţi, la doar 42 de ani, un om voinic, plin de viaţă şi optimism, pe care în urma infectării cu acest Covid 19, în doar 10 zile, l-a smuls dintre noi,…,ducându-l spre o groapă în pământ rece şi întunecat!”, scrie preotul pe contul său de Facebook.  

Valeriu Iulian Roşcan dezvăluie că şi fina sa, copilul celor doi soţi şi părinţii finului său decedat sunt infectaţi, cu toţii fiind izolaţi la domiciliu. 

„Ce tragedie! Toată familia infectata el (finul) la morgă, încă nu se ştie când are loc înmormântarea, pentru că toţi din familie sunt bolnavi…. Este o adevărată tragedie”, a mai scris preotul.  

Dat fiind drama prin care trec apropiaţii săi, preotul face un apel la vaccinare: ”Sfatul meu, dacă avem la îndemână vaccinul, care este singura variantă de a ne ocroti, uzaţi de el! Nu lăsaţi ca astfel de tragedii să se mai repete! Vaccinaţi-vă! Păziţi-vă! Rugaţi-vă! Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole