Transelectrica „toacă” pentru 800.000 de euro pentru achiziționare de mașini

La Compania Națională de Transport a Energiei Electrice Transelectrica S.A., operatorul național de transport de energie electrică din România, nu se simte criza economică și a pregătit o sumă uriașă pentru achiziționarea de mașini de teren și pentru oraș.

Printr-un anunț postat recent pe SEAP, Transelectrica anunță achiziționarea, prin licitație, a 41 de autovehicule noi atât de teren cât și de oraș cu suma de 4.068.214 de lei, adică circa 815.000 de euro.
Asta înseamnă că valoarea medie a unui autoturism este de circa 20.000 de euro. În anunț se mai menționează că achiziționarea acestor autovehicule se va face prin Programul ”Rabla” beneficiindu-se la fiecare autovehicul de o primă de casare de 6.000 de lei plus un bonus de 1.500 de lei.

28 șefi pentru 41 de autovehicule

Însă, suprinzător în procedura de organizare a acestei licitații sunt implicate, atenție, 28 de persoane cu funcție de dedizie de la Transelectrica. Asta înseamnă că aproape o persoană se ocupă de achiziționarea unui autovehicul. Incredibil, dar adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole