Transelectrica „toacă” pentru 800.000 de euro pentru achiziționare de mașini

La Compania Națională de Transport a Energiei Electrice Transelectrica S.A., operatorul național de transport de energie electrică din România, nu se simte criza economică și a pregătit o sumă uriașă pentru achiziționarea de mașini de teren și pentru oraș.

Printr-un anunț postat recent pe SEAP, Transelectrica anunță achiziționarea, prin licitație, a 41 de autovehicule noi atât de teren cât și de oraș cu suma de 4.068.214 de lei, adică circa 815.000 de euro.

Asta înseamnă că valoarea medie a unui autoturism este de circa 20.000 de euro. În anunț se mai menționează că achiziționarea acestor autovehicule se va face prin Programul ”Rabla” beneficiindu-se la fiecare autovehicul de o primă de casare de 6.000 de lei plus un bonus de 1.500 de lei.

28 șefi pentru 41 de autovehicule

Însă, suprinzător în procedura de organizare a acestei licitații sunt implicate, atenție, 28 de persoane cu funcție de dedizie de la Transelectrica. Asta înseamnă că aproape o persoană se ocupă de achiziționarea unui autovehicul. Incredibil, dar adevărat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...