Tratamente cosmetice și soluții de curățenie cu Coca Cola

Pe termen lung, celebra băutură Coca Cola poate provoca boli grave precum obezitate, diabet, afecțiuni ale oaselor și multe altele, după cum avertizează medicii. Iată însă că există multe moduri, la care probabil nu te-ai fi gândit vreodată, de a folosi această băutură: Cum poți întrebuința Coca Cola dacă n-o bei! Există chiar și tratamente cosmetice și soluții de curățenie cu Coca Cola.

Există câteva moduri surprinzătoare de a folosi Coca Cola, pe care probabil nu le știați. E adevărat că mulți preferă să o bea, în pofida avertismentelor doctorilor și nu numai, că „nu face bine”. Dar poate dacă acum știți la ce mai folosește Coca Cola vă schimbați atitudinea!

Cum poți întrebuința Coca Cola:

Soluție de curățat toaleta

Vasul de toaletă are pete pe el? Dacă da, atunci puteți turna puțină Coca Cola în el, lăsați-l nefolosit timp de o oră, apoi frecați murdăria cu peria. Corvoada frecării vasului de toaletă cu mii de produse va lua sfârșit. Acum aveți la îndemână o băutură atât de populară, potrivit dozadesanatate.ro.

Coca Cola combate rugina

Dacă aveți obiecte din metal care au ruginit, puteți să le curățați dacă le înmuiați în puțină Coca Cola și le lăsați peste noapte. A doua zi dimineața le puteți curăța foarte ușor și își vor recăpăta strălucirea.

Coca Cola îndepărtează petele de grăsime

Petele de grăsime sunt adesea greu de îndepărtatiar uneori detergenții nu reușesc să le scoată. Ca să scăpați de această problemă enervantă, trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola în mașina de spălat, sau mai bine, să o aplicați direct pe pată.

Dacă vi s-a lipit o bucată de gumă de mestecat în păr, nu mai trebuie să recurgeți la măsuri extreme și să vă tăiați șuvița de păr. Trebuie doar să puneți un pic de Coca Cola pe zona afectată și să o lăsați câteva minute. După aceea, puteți lua guma de mestecat din păr.

Curăță oalele și tigăile 

Odată cu trecerea timpului și datorită folosirii repetate, oalele și tigăile din bucătărie încep să aibă o culoare mai închisă pe fund sau pe margini. Pentru a le reda strălucirea, trebuie doar să aplicați o cantitate mică de Coca Cola și să o lăsați câteva minute. Chimicalele din aceasta vor face ca petele să dispară.

Coca Cola se folosește în India ca pesticid pentru recolte deoarece combate diferite boli într-un mod eficient și economic.

Curăță monedele 

Dacă sunteți colecționari de monede și vreți să le dați puțină strălucire, scufundați-le într-un vas cu Coca Cola. Lăsați-le puțin până când băutura îndepărtează toată murdăria și petele.

Coca Cola îndepărtează petele de sânge

Coca Cola poate îndepărta petele de sânge de pe haine, din mașină sau din casă. De fapt, în Statele Unite poliția folosește Cola pentru a curăța sângele rămas pe asfalt după o crimă sau accident.

Inamicul grăsimii

Coca Cola poate îndepărta tot felul de pete de ulei de pe podea, covoare, mobilă, haine, aragaz, cuptor, sau orice alt loc. Trebuie doar să o aplicați direct pe pată, să o lăsați câteva minute și apoi să o îndepărtați cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...