Trei centre noi de vaccinare se vor deschide în Hațeg, Lupeni și Petrila de la 1 martie

Trei centre noi de vaccinare împotriva COVID-19 se vor deschide, de la 1 martie, în oraşele Haţeg, Lupeni şi Petrila, în cadrul acestora urmând să fie imunizate persoanele de peste 65 de ani, cele cu boli cronice şi cele cu dizabilităţi, cu serul Pfizer/BioNTech.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, centrul de vaccinare din oraşul Haţeg va funcţiona în sala de sport comunitară, în Lupeni centrul va fi deschis la Palatul Cultural Minerul, iar în Petrila la casa de cultură, anunță Agerpres.

„Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi”, precizează DSP Hunedoara.

Fiecare centru de vaccinare va avea alocat un flux de vaccinare cu 60 de persoane pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...