Trei minori din Buzău sunt acuzați că au ucis un bătrân pentru a-i fura bicicleta

Trei copii, de 9, 10, respectiv 15 ani, sunt acuzați că au omorât un bâtrân în vârstă de 81 de ani. Miza ar fi fost bicicleta bătrânului.

Un apel la 112 semnala faptul că un bătrân, în vârstă de 80 de ani este mort pe un câmp din localitate. Cadavrul era gol pușcă.

Potrivit localnicilor, bărbatul a plecat pe câmp cu gândul să își taie via. La scurt timp, în zonă au apărut cei trei minori. Aceștia au început să îl lovească pe bătrân. La un moment dat, cei trei minori l-ar fi pus pe bătrân la pământ și l-au legat.

I-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească. Din păcate, în urma incidentului, bătrânul a decedat.

Înainte de a pleca de la locul incidentului, cei trei minori i-ar fi luat hainele bătrânului.

„Sunt în legătură cu autorităţile care instrumentează cazul şi vreau să aflu dacă putem institui o măsură de protecţie pentru minori. Mai mult de atât nu am ce să vă spun în momentul acesta. Copiii fac parte toţi din familii monoparentale, de-a lungul vremii nu au mai fost probleme legate de comportamentul copiilor”, a precizat asistentul social de la Primăria Pogoanele.

Cazul se află în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă.În vizorul acestora se află ar fi cei trei minori, care ar fi principalii suspecți.La audieri minorii ar fi declarat ca faptele ar fi avut loc cu o zi înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...