Trei sute de sportivi din zece ţări participă la semimaratonul european Giurgiu – Ruse

Trei sute de sportivi din peste zece ţări s-au înscris la cea de-a cincea ediţie a semimaratonului european Free Spirit Run Giurgiu – Ruse, ce se va desfăşura duminică, pe o distanţă de 15 kilometri.

”Startul în cea de-a cincea ediţie a semimaratonului european Free Spirit Run Giurgiu – Ruse, organizat de oraşele înfrăţite Giurgiu şi Ruse, prin Cluburile Sportive Dunărea 2020 Giurgiu şi Dunav Ruse, se va da duminică, la ora 11,00. Pentru acest eveniment s-au înscris trei sute de sportivi cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, din peste zece ţări, cei mai mulţi din România şi Bulgaria, dar şi din Kenia, Etiopia sau alte ţări europene, care vor alerga din centrul municipiului Giurgiu până în centrul municipiului Ruse, pe un traseu de 15 kilometri”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, reprezentantul Sport Club Dunărea, Mirel Marin.

Potrivit acestuia, evenimentul este înscris în calendarul oficial al Federaţiilor de Atletism din Bulgaria şi România.

Premierea sportivilor va avea loc la Ruse, în Bulgaria, premiile vor consta în bani şi sunt asigurate de partenerii bulgari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...