Donald Trump vrea să participe la mitinguri, deși este încă bolnav de Covid-19: Sunt un specimen fizic perfect

Președintele american, Donald Trump, încă bolnav de coronavirus, spune că nu crede că mai este contagios și că este pregătit să participe la mitinguri de campanie, conform CNN.

Donald Trump consideră că este imun la o altă infecție și a precizat că s-a recuperat rapid datorită faptului că este un „specimen fizic perfect”.

În primul său interviu telefonic după externarea de la centrul militar medical Walter Reed, Donald Trump a părut că este ușor răgușit, dar a nsistat că se simte „mai bine decât înainte” și că este pregătit să revină în campanie.

„Cred că sunt mai bine, sunt în punctul în care mi-ar plăcea să organizez un miting în seara asta. Am vrut să fac unul ieri seară. Mă simt perfect, nu este nimic în neregulă”,  declarat Trump.

Pentru ca o persoană să nu mai fie contagioasă trebuie să treacă cel puțin 10 zile de la apariția primelor simptome și trebuie ca aceasta să nu mai fi avut febră pentru o perioadă de 24 de ore dar fără medicație care să reducă starea febrilă.

Numindu-și boala „un dar de la Dumnezeu”, Trump a lăudat din nou medicamentele pe care le-a primit la Walter Reed și a spus că nu ar fi putut evita contractarea coronavirusului.

Alegerile prezidențiale americane vor avea loc în data de 3 noiembrie.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai recentă actualizare a corona virusului de la consilierul pentru sănătate de la Casa Albă, Dr. Anthony Fauci, pare oarecum alarmantă – că cea mai nouă tulpină de COVID-19 pare a fi mai transmisibilă ca niciodată.
    În realitate, aceasta este o situație bună / proastă. Și aceasta este vestea proastă, per Fauci: „Când oamenii de știință au examinat (noua mutație), au descoperit că acea nouă tulpină – care este acum răspândită în întreaga lume (după), a cam lovit tulpina originală – și in vitro , nu la o persoană încă – se reproduce mai bine și se leagă mai eficient de receptorii de pe o varietate de celule care au fost cultivate în cultură ”,
    ne explică clar per Fauci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole