Trupa A.S.I.A revine pe scenă. Când va avea loc primul concert

Publicat: 10 feb. 2023, 19:30, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Trupa A.S.I.A revine pe scenă. Când va avea loc primul concert
Sursă:PRO FM

Trupa A.S.I.A. revine în peisajul muzicii românești cu un concert grandios, care va avea loc pe 6 martie.

Trupa A.S.I.A formată din Anca Neacşu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac şi Anemona Niculescu va reveni pe scenă pe 6 martie, la Sala Palatului din Capitală.

„Noi ne-am hotărât după mici discuţii pe care le-am avut, în urma unui eveniment în care Iana (n.r. Iana Novac) sărbătorea 20 de ani de carieră şi unde fetele au fost invitate pentru un moment din acel spectacol să fie alături de ea, şi am observat că toată lumea, toată sala a fost în picioare şi au cântat vers cu vers tot ce au cântat ele din repertoriul A.S.I.A.

Ca să pregătim acel eveniment, eu cu Iana şi Tavi (soţul Ianei, Octavian Dobrotă, unul dintre tenorii de la Distincto) am încercat să găsim colege din trupa A.S.I.A. care să fie prezente la acel eveniment.

Luând după iniţiale, pentru că A.S.I.A. aşa a fost denumită în funcţie de iniţialele lor, am ales cumva să facă parte Anca, Sorana, Iana, care era în acel eveniment, şi Anemona. Ne bucurăm foarte mult că au fost prezente şi au răspuns pozitiv.

După acest eveniment ne-am hotărât să mergem mai departe şi am pornit această revenire, în această formulă, care credem că este o formulă minunată, pentru că, ţinând cont că A.S.I.A. a fost numărul unu vizavi de trupele feminine (…), ne-am hotărât să facem acest lucru”, a declarat Florin Ionescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Deja au fost puse în vânzare bilete şi, deoarece au început să apară cereri pentru viitoare concerte, „sigur se va merge mai departe”.

„Deocamdată fetele au stat în studio pentru că au retras toate piesele cu vocile actuale, fiindcă acum nu mai sunt copii, sunt nişte doamne, şi au tras în studio 17 piese care se vor cânta la Sala Palatului, dar, sigur, lucrăm şi la piese noi”, a spus managerul.

Sorana a afirmat că membrele formaţiei îşi doresc să meargă în continuare împreună.

„Noi nu celebrăm anii noştri de carieră, care sunt mulţi şi foarte frumoşi, noi pur şi simplu ne-am unit ca să continuăm cu A.S.I.A.. Nu este doar un concert, după care fiecare îşi vede de treaba lui, ci în continuare ne vom implica în repetiţii, înregistrări, într-o viaţă foarte agitată şi foarte aglomerată cum A.S.I.A. a avut-o încă din 1999. (…)

A.S.I.A. înseamnă muzica lui Adrian Ordean, pe care noi o cântam cu atât de multă bucurie, pe care o ascultă şi o dansează, este vorba despre Florin Ionescu.(…) Fără aceşti doi oameni nu am fi reuşit să ne întoarcem, pentru că publicul ne-a cerut.

Publicul a cerut muzica noastră. Noi suntem aici prezente, şi pe scenă, ca să o putem cânta, să o putem dansa, să putem veni cu piese noi scrise de Adi şi să vă bucurăm în continuare”, a spus Sorana.