Tudor Chirilă a fost operat de urgenţă

Tudor Chirilă are probleme de sănătate. Artistul și-a anulat toate concertele după ce a descoperit că i-a apărut un edem pe corzile vocale. În cele din urmă, a fost operat în Germania.

Tudor Chirilă a dezvăluit, pe contul său de Facebook, că a avut probleme medicale serioase și că a fost nevoit să se opereze, pentru a-și salva vocea.

Artistul a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni cu un edem pe una dintre corzile vocale. Cum necazurile nu vin niciodată singure, artistul a rămas și fără cea care l-a ajutat o viață întreagă, potrivit unica.ro.

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă.

Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om.

Tudor Chirilă: Mă recuperez vocal

Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Chirilă se află în proces de recuperare vocală și se simte bine. „Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă”, a mai transmis Tudor Chirilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...