Tulcea: Au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 baloţi de paie; cauza – foc folosit intenţionat

Aproximativ 400 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată şi 600 baloţi de paie au ars într-un incendiu la Jijila, cauza probabilă a incendiului fiind folosirea intenţionată a focului, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea.

Salvatorii militari ai Secţiei de Pompieri Măcin au fost alertaţi, noaptea trecută, prin apel la 112, despre faptul că în zona localităţii Jijila a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată.

La faţa locului au intervenit 16 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere şi SVSU Jijila, care au lucrat pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Pentru că se manifesta violent, iar vântul sufla cu putere, misiunea pompierilor a fost una destul de dificilă, însă în mai puţin de 3 ore, acesta a fost lichidat.

1 COMENTARIU

  1. Din lipsa de banii romanul isi arde miristile si gunoiul .

    https://www.ukrainereporters.com/ukraine/ukrainian-farmers-harvested-the-first-million-tons-of-grain-in-the-dnipropetrovsk-region/
    ”Inamicul nu a reușit să-i intimideze pe ucraineni – luptele continuă! Au fost recoltate deja 833 de mii de tone de grâu și 364 de mii de tone de orz. Acest lucru a fost anunțat de șeful Administrației Militare Regionale Dnipropetrovsk, Valentyn Reznychenko.
    Din păcate, avem câmpuri din care nu vom putea recolta. Peste 12.000 de hectare au fost însămânțate cu muniții inamice. Reznychenko a adăugat că peste 400 de hectare de culturi au ars din cauza bombardamentelor inamice”.

    Recolta din regiunea Dnipropetrovsk este proiectată la peste 3 milioane de tone de cereale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...