Tulcea: Dosar penal în cazul accidentului de pe canalul Sulina în care o barcă cu 18 persoane s-a lovit de malul de piatră

Poliţiştii tulceni au întocmit, luni, dosar penal în urma accidentului petrecut pe canalul Sulina în urma căruia o barcă cu 18 persoane la bord a eşuat după ce a intrat în coliziune cu malul de piatră, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Primele cercetări au arătat că un bărbat, în vârstă de 41 ani, din Tulcea, în timp ce conducea o barcă pe braţul Sulina al Dunării, la mila marină 17, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu malul de piatră şi barca s-a răsturnat.

În urma coliziunii, pasagerii au ajuns în apă, de unde au fost scoşi şi transportaţi la mal de alte ambarcaţiuni care se aflau în zonă. Trei persoane au suferit răni uşoare, dar au refuzat transportul la spital. Conducătorul ambarcaţiunii nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice„, a anunţat IPJ.

Poliţiştii au început cercetările in rem pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Ancheta este derulată de lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi şi reprezentanţi ai Căpităniei Zonale Tulcea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole