Turiștii au dat năvală la stațiunile de pe Valea Prahovei, după ce a nins

Prima ninsoare de pe Valea Prahovei a determinat zeci de români să-și petreacă weekend-ul la munte. Însă, pentru a ajunge la stațiune, aceștia trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că traficul este unul intens.

Se circulă în coloană pe DN 1 pe Valea Prahovei. Prima coloană de maşini, de aproximativ 1 – 2 kilometri, se formează de la Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti – Braşov), iar cealaltă, pe sensul de coborâre, între Predeal şi Buşteni, maşinile deplasându-se cu viteză redusă, de aproximativ 7 km/h.

În acest sens, centrul Infotrafic vine cu câteva recomandări pentru șoferi.Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Sunt așteptate ninsori și temperaturi sub pragul înghețului

În Bucureşti sunt preconizate ninsori pe 11 ianuarie. Însă, vom avea şi zile calde, cu soare, marcate de temperaturi de 10 grade.

Tot pe 11 ianuarie sunt așteptate ninsori și în Craiova. De la jumătatea lunii, se vor înregistra temperaturi scăzute, în special noaptea.

Primii fulgi de zăpadă se vor lăsa așteptați în Constanța, acolo unde va ninge spre finalul lunii.

Meteorologii Accuweather nu au prognozat zăpadă în Timişoara. Vor mai fi precipitaţii, zile cu nori, dar şi soare, iar ziua numai temperaturi pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...