Twitter va avea funcţie de editare

Twitter a anunţat că lucrează o funcţie de editare a postărilor. Această nouă funcție a fost cerută insistent de mulţi ani de majoritatea utilizatorilor.

Editarea postărilor, pentru corectarea eventualelor greşeli, este o funcţie banală pentru majoritatea platformelor sociale, însă, nu şi pentru Twitter, care s-a împotrivit mereu ideii de a-şi lăsa utilizatorii să-şi editeze postările.

Acum, cu Elon Musk în consiliul director, Twitter face o rotaţie de 180 de grade şi spune că, în fapt, lucrează de mai mult timp la această funcţionalitate.

Anunţul a fost făcut pe unul din conturile oficiale ale companiei, iar în cadrul postării se lasă de înţeles că schimbarea de atitudine nu are legătură cu faptul că Elon Musk a devenit acţionar principal.

La doar o zi după ce s-a aflat că a cumpărat 9,2% din acţiunile Twitter, Musk a postat un sondaj în care şi-a întrebat urmăritorii dacă doresc o funcţie de editare. Aproape trei sferturi dintre răspunsuri au fost pozitive.

Twitter spune că funcţia de editare va fi testată de Twitter Blue Labs, iar abonaţii Twitter Blue vor avea acces la aceasta cândva pe parcursul următoarelor luni.

Asta nu înseamnă neapărat că doar cei care plătesc un abonament lunar vor putea să-şi editeze postările, ci mai degrabă că aceştia vor fi primii care vor beneficia de această funcţie, în vreme ce restul utilizatorilor vor avea mai mult de aşteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...