Ucraina este ”sub stres constant”, spune Prima Doamnă Olena Zelenska

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a declarat pentru BBC că întreaga țară este „sub stres constant”.

Afirmațiile Primei Doamne a Ucrainei  vin la câteva ore după ce au fost raportate mai multe atacuri cu rachete în țară, inclusiv în regiunea Kiev. „Suntem sub stres constant din 24 februarie…”, a spus ea.

Olena Zelenska a explicat că guvernul pune în aplicare măsuri prin care ucraineni să beneficieze de ajutor pentru sănătatea lor mintală cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății.

„Avem nevoie de ajutor de la experți și de aceea am abordat OMS care ne ajută cu suport psihologic”.

Doamna Zelenska a discutat și despre recenta ei apariție în Vogue. Ea a spus că a fost o oportunitate imensă de a vorbi despre Ucraina.

„Milioane de persoane au citit Vogue și să vorbesc direct cu ei a fost datoria mea. Și asta a fost o experiență interesantă”, a spus ea.

Doamna Zelenska a transmis că Ucraina trebuie să supraviețuiască: ”țara trebuie să păstreze o anumită formă de normalitate”.

“Este un echilibru foarte delicat” , a subliniat Prima Doamnă precizând că la Kiev au fost mai multe atacuri cu rachete. Totuși, spune Prima Doamnă,  afacerile trebuie să continue să funcționeze. Țara funcționează și nu ar trebui să se oprească. Nu există viață fără dezvoltare – trebuie să continuăm să ne dezvoltăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole