Ucrainean găsit mort în Tisa

Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș a dat un comunicat prin care anunță că a fost găsit mort în râul Tisa un bărbat din Ucraina. În primă fază, ai zice că respectivul s-a înecat. Dar lucrurile nu stau așa.

Ucraineanul, deși poliția nu dă alte detalii, a fost omorât de cineva. Din culpă, nu premeditat, apoi aruncat în râu. Și găsit la doar 8 metri de mal. De ce, cum, când și, desigur, de cine a fost omorât, e treaba poliției să afle.

A fost o încăierare sau neînțelegere între mai mulți ucraineni, veniți la noi, după izbucnirea războiului? A fost un conflict între un român sau mai mulți și bărbatul mort? Nu știm.

Iată comunicatul sec al poliției: „Astăzi, 5 septembrie, la ora 09.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în albia râului Tisa, la aproximativ 8 metri față de malul românesc, se află cadavrul unui bărbat”.

După ce cadavrul a fost scos din apă de către pompierii de la ISU Sighetu Marmației, s-a făcut identificarea și așa s-a aflat că este ucrainean și are 50 de ani. Nu este un boschetar. Desigur că, pasul următor este necropsia care urmează să stabilească de ce a murit bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...