Un bărbat a încercat să își ucidă familia sărind cu mașina într-o prăpastie

O familie întreagă a fost la un pas de tragedie, după ce mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de 80-100 de metri. Autoritățile au anunțat că șoferul a provocat intenționat accidentul.

Accidentul a avut loc în zona Devil’s Slide din Comitatul San Mateo. La volanul mașinii se afla Dharmesh Arvind Patel, în vârstă de 41 de ani. La momentul producerii accidentului, în mașină se afla soția sa dar și cei doi copii, cu vârste de patru și nouă ani.

Ulterior, acesta a fost arestat și urmează să fie acuzat de tentativă de omor și abuz de minori după ce va fi externat din spital, a anunțat poliția statului California, potrivit Digi24.

„Pe baza dovezilor adunate, anchetatorii au stabilit că este posibil ca incidentul să fie un act intenționat”, a anunțat poliția americană. Brian Pottenger, comandatul pompierilor care au intervenit, a declarat că martorii au sunat la numărul de urgență 112 în jur de 10.50 dimineața, adăugând că se întâmplă „extrem de rar” ca oamenii să supraviețuiască după o asemenea cădere.

„Am fost mirați să găsim victime în viață în mașină”, a spus el. Copiii au fost răniți, însă nu grav, a adăugat comandantul pompierilor.

În pofida gravității aparente a accidentului, copiii au scăpat nevătămați, iar adulții au suferit răni care nu le-au pus viața în pericol, notează BBC.

Autoritățile urmează să-l acuze pe Patel de trei capete de acuzare de tentativă de omor și două de abuz de minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...