Un bărbat a tăiat cu flexul bariera de la intrarea pe drumul care urcă spre Cota 1400 din Bucegi

Un bărbat din Sinaia este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere după ce a tăiat cu un flex bariera montată la intrarea pe drumul care duce din staţiunea Sinaia către Cota 1400 din Bucegi, drum care pe timp de iarnă este închis circulaţiei publice.

Oficialii administraţiei locale au anunţat că vor depune plângere penală pe numele bărbatului, care a intrat pe un drum închis circulaţiei publice. 

Incidentul a avut loc duminică după amiază pe drumul 134, care face legătura între staţiunea Sinaia şi Cota 1400 şi care pe timp de iarnă este închis, accesul pe acest tronson fiind permis doar la ora 8:00 şi la ora 16:00 celor care lucrează în unităţile turistice de la Cota 1400.

Un bărbat care a intrat dimineaţă pe acest drum a tăiat cu un flex bariera atunci când, vrând să coboare, a constatat că aceasta este lăsată. Imaginile au fost surprinse de un martor.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în staţiune”, a transmis, luni, Poliţia judeţeană Prahova.

Primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, a declarat pentru News.ro că după ce au sesizat verbal poliţia, oficialii administraţiei locale vor depune plângere penală pe numele bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...