Un bărbat a tăiat cu flexul bariera de la intrarea pe drumul care urcă spre Cota 1400 din Bucegi

Un bărbat din Sinaia este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere după ce a tăiat cu un flex bariera montată la intrarea pe drumul care duce din staţiunea Sinaia către Cota 1400 din Bucegi, drum care pe timp de iarnă este închis circulaţiei publice.

Oficialii administraţiei locale au anunţat că vor depune plângere penală pe numele bărbatului, care a intrat pe un drum închis circulaţiei publice. 

Incidentul a avut loc duminică după amiază pe drumul 134, care face legătura între staţiunea Sinaia şi Cota 1400 şi care pe timp de iarnă este închis, accesul pe acest tronson fiind permis doar la ora 8:00 şi la ora 16:00 celor care lucrează în unităţile turistice de la Cota 1400.

Un bărbat care a intrat dimineaţă pe acest drum a tăiat cu un flex bariera atunci când, vrând să coboare, a constatat că aceasta este lăsată. Imaginile au fost surprinse de un martor.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în staţiune”, a transmis, luni, Poliţia judeţeană Prahova.

Primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, a declarat pentru News.ro că după ce au sesizat verbal poliţia, oficialii administraţiei locale vor depune plângere penală pe numele bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...